Pangiriman & Pamayaran

Total Waktu Pangiriman = Waktos Ngolah + Waktos Pangiriman

Saatos nampi pesenan anjeun, kami ngalaksanakeun cék Kontrol Kualitas sareng uji coba pikeun mastikeun kualitas produk sateuacan dikirim. Waktos pamrosésan beda-beda gumantung kana produk khusus sareng waktos pengolahan rata-rata sakitar 4 dinten damel; Nanging, éta ogé tiasa dipangaruhan ku status saham barang. Upami pesenan anjeun kalebet barang-barang populér anu ngalaman masalah kasadiaan saham, pesenan tiasa dianggo antara 5-10 dinten damel pikeun ngolah.

Métode Pengiriman Daérah Waktos Pengiriman(Perkiraan Dinten Usaha)
Pangiriman Laju Datar Amérika Serikat, Kanada 8 - 15
Inggris, Perancis, Spanyol, Jérman, Walanda, Ukraina, Jepang, Bélgia, Dénmark, Finlandia, Irlandia, Norwegia, Portugal, Swédia, Swiss 10 - 20
Brazil, Rusia, Italia, Argentina, Chili, Mexico 15 - 35
Sadayana Nagara Anu sanés 10 - 25
Pangiriman Standar Rusia, Brasil 10 - 25
Amérika Latin (henteu kaasup Brazil) 7 - 15
Sadayana Nagara Anu sanés 5 - 8
Pengiriman Cepet (DHL / UPS / IB) Sadunya (teu kaasup Rusia sareng Brazil) 3 - 7

*CATETAN:

  • Barang-barang tangtu dilarang ku sababaraha operator pengiriman. Upami pesenan anjeun ngandung barang-barang ieu pikeun pangangkut pangiriman anu anjeun pilih, kami bakal ngambah deui urutan anjeun ngalangkungan operator anu sanés pikeun mastikeun datangna aman. Ieu tiasa meryogikeun waktos pengiriman barang tambahan.
  • Sadaya perkiraan / waktos pangiriman khas diturunkeun tina data dunya nyata anu dikumpulkeun tina pesenan anu kapengker. Éta perkiraan waktos kanggo rujukan hungkul.
  • Waktu pangiriman bakal kapangaruhan nalika liburan umum; pabrik sareng kurir bakal ngawatesan operasionalna dina waktos-waktos ieu. Ieu di luar kadali urang. Jasa normal dihanca geuwat saatos unggal liburan.
  • Butuh sababaraha dinten saatos pangiriman urutan sateuacan nomer Lacak janten aktip dina sistem kurir. Upami inpormasi na henteu muncul dina halaman wéb kurir, cobian deui engké.
  • Kusabab waktos clearance bea cukai langkung lami, waktos Pengiriman Standar parantos diperpanjang dugi ka 15-30 dinten kanggo Brazil sareng 10-15 dinten kanggo sadaya tujuan anu sanés di Amérika Latin.
  • Rosewh Wholesale kapal sadaya bungkus ti gudang sareng pusat distribusi urang.

Kami nampi sajumlah metode pamayaran anu aman sareng merenah:

1. Kartu Kredit

Anu mésér tiasa mayar aman nganggo kartu kiridit (kalebet Visa sareng Mastercard) ngalangkungan PayPal.

2.PayPal

PayPal mangrupikeun metode pembayaran online paling populér di dunya.

3. Mindahkeun kabel

Pikeun pesenan anu langkung ti $ 1.500, mangga ngahubungan kami di Pusat Pendukung khusus kami Catetan: Punten wartoskeun ka kami saatos anjeun mayar transfer kabel nganggo nomer pesenan anjeun, jumlah anu dibayar, nomer transaksi sareng tanggal anu anjeun lereskeun pikeun mindahkeun kabel.

4. Western Union

Mangga kontak kami di Pusat Dukungan kami pikeun detil Pusat Pendukung pikeun detil.

Catetan: Punten wartosan kami inpormasi ieu saatos anjeun mayar nganggo Western Union

(1) Angka kendali 10 angka.

(2) Ngaran Pangirim.

(3) Jumlah pastina anjeun ngirim.

(4) Alamat Pangirim.

(5) Alamat pangiriman anjeun.