Tonggong batu

2001

Di 2001, Cheng Ling didirikeun, éta dimimitian ti operasi dina perusahaan grup profesional berbasis olahraga.

2008

Di 2008, Ngadegkeun bisnis Jérman WINMAX (win.max) mérek

Dina 2008 Méi, dibuka toko toko andalannya anu munggaran WINMAX di Sanya, Hainan dagangan usum panas pang sibukna.

2009

Januari 2009 ditugaskeun di Jérman Kabugaran ranté FITNESSSTORE.

2011

Maret 2011 pikeun muka 15 toko ritel sumebar di Cina Shanghai, Hainan, department store Guangxi di Nanjing, East Building, Golden Bridge International, Maret 2011, WINMAX hasil netep toko toko andalan Lynx Mall (tilas Taobao Mall).

Mei 2011 ditugaskeun di supermarket katilu panggedéna di India.

Juni 2011, WINMAX hasil netep di Jingdong Mall.

Agustus 2011 ditugaskeun di supermarket olahraga pangbadagna Filipina TOBY.

Séptémber 2011, WINMAX hasil netep di Amazon Mall.

Oktober 2011 ditempatkeun di pasar raya pangageungna Rusia MAGNIT.

2012

Dina Oktober 2012, sareng Hawaii surfing brand BlueHawaiiSurf seri desain gabungan diluncurkeun.

2013

Agustus 2013 Australia asup ka tilu pasar besar olahraga SRG.