Dartboard éléktronik

Dibandingkeun sareng anak panah keras, papan panah éléktronik tiasa ngawujudkeun otomatis ngitung, nyetak sareng tampilan hasil. Meunang. DARTboard éléktronik MAXngabogaan sajumlah kaulinan anak panah internal. Salaku tambahan pikeun kaulinan skor luhur tradisional sareng 01 pertandingan, aya ogé kaulinan prakték saderhana sareng gampang digunakeun pikeun pamula pikeun ningkatkeun kamampuan anak panah. Dina waktos anu sasarengan, numutkeun karakteristik tempat bisnis, desain sareng pamekaran kaulinan anak panah langkung ngahibur sareng tiasa diputer, sapertos dina palang. Salaku tambahan,dartboard éléktronik barudakaman pisan pikeun barudak maén, henteu sieun nyakiti budak ku ujung panah. Aya seueurDartboard éléktronik bumi Cina di handap, tingali!