Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Salaku panyadia Cina panggedéna dina dartboards sareng tabel permainan, kami bakti diri pikeun nyayogikeun solusi one stop pikeun sadaya biliar sareng kabutuhan kaulinan anjeun.

Carita urang

WIN.MAX mangrupikeun 'All for Sports' sareng teras usaha pikeun berinovasi, ngagaduhan kisaran produk anu lega ngalangkungan sababaraha kategori olahraga sareng gim.

Salaku panyadia Cina panggedéna dina dartboards sareng tabel permainan, kami bakti diri pikeun nyayogikeun solusi one stop pikeun sadaya biliar sareng kabutuhan kaulinan anjeun. Kami nyandak rupa-rupa méja kolam renang, méja foosball, méja ténis méja, méja hoki, dartboard, dartboard éléktronik, dart accessories sareng seueur deui di Cina. Kami ngalayanan budak ogé déwasa.

Kami henteu ngan ukur netepkeun standar industri pikeun kualitas tapi ogé desain modéren. Kami ogé teras-terasan mekarkeun portopolio produk urang pikeun minuhan tungtutan anu tumuh tina klien kami.

WIN.MAX Sports ngajual produkna langsung ka konsumén ngalangkungan toko mérek, toko pabrik, sareng e-commerce sareng ngalangkungan konsumén dagang dina ranté barang olahraga, pangecér khusus, padagang massal, klub kabugaran sareng distributor. Dina Désémber 2020, organisasi penjualan WIN.MAX Sports ngagaduhan 20 nagara.

Ukuran Pabrik 5.000-10.000 méter pasagi
Pabrik Nagara / Daérah Lantai 2, Gedong No. 6, No. 49, Zhongkai 2nd Road, Kota Huizhou, Propinsi Guangdong, Cina
Taun Didirikeun 2013
Jenis Usaha Pabrikan, Perusahaan Perdagangan
Jumlah Garis Produksi 3
Pabrikan Kontrak Layanan OEM Ditawiskeun
Nilai Kaluaran Tahunan US $ 5 Juta - US $ 10 Juta
Kapasitas P&P Aya / kirang tina 5 Jalma R&D Insinyur di perusahaan.

Tim kami

winmax team

Tim kami diwangun ku tanaga anu ngalaman di pasar ieu, dina garis bisnis anu sami salami 10 taun ka pengker. Tim kami jalma penjualan gaduh pangetahuan langsung ngeunaan pasar sareng ngajaga hubungan anu saé sareng konsumén.

Kami dina misi pikeun ngabantosan distributor sateuacanna usaha sareng kéngingkeun kaunggulan kompetitif kalayan dukungan produk kami.

Kami Perusahaan barang Olahraga. Kami WIN.MAX.

WINMAX mangrupikeun fokus merek dina nyayogikeun Lengkep Pinunjul tina Peralatan Olahraga Rékréasi Berkualitas Tinggi pikeun dunya.