Me shumicë

Shijoni lojërat tuaja me shigjeta Nga WIN.MAX

Furnizuesi kryesor i bordeve elektronike të shigjetave në Kinë

Bordi elektronik i shigjetave WIN.MAX

Një Prodhuesi Kryesor i Dartboad Elektronik në Kinë

Fito. Maksështë një prodhues i produkteve sportive që është i përkushtuar për të gjetur agjentë partnerë, hartimin dhe realizimin e kërkesave të personalizimit të produktit. Ne përpiqemi t'u ofrojmë argëtim fëmijëve dhe familjeve të tyre duke integruar teknologji me lodra dhe lojëra. Kompania jonë është themeluar në vitin 2008 dhe ka ngritur zyrën qendrore në Guangzhou.

WIN.MAX lançoi tabelën e parë elektronike të shigjetave në botë. Efektet e dritës janë instaluar në të gjitha blloqet e synuara. Ngjyrat e ekranit LED janë më të gjalla, duke e bërë më të lehtë leximin e rezultateve dhe detajet e lojës nga distanca e hedhjes. Ekranet LED me cilësi më të lartë gjithashtu ndryshojnë ngjyrat për të dalluar rezultatet e lojtarëve dhe detaje të tjera të lojës.

Ndryshe nga dardboardi i vjetër elektronik, merimanga ultra e hollë e bordit tonë lejon grupime më të ngushta dhe sipërfaqe më të gjerë të synuar. Kjo rrit raportin e goditjeve të ulura dhe zvogëlon ndjeshëm kërcimet. Një unazë e madhe kapëse rrethon faqen e synuar duke krijuar një 360- shkallë zonë ulje për çdo goditje të humbur për të mbrojtur muret tuaja nga çdo dëm.

Përfitimet kryesore të bordit elektronik të shigjetave WIN.MAX

Asnjë dëmtim nga hedhjet e gabuara.

E lehtë, me stil dhe në modë.

Më e sigurt se një dardboard tradicionale.

Ndiqni automatikisht sistemin e pikëzimit.

Lojëra të para-programuara me efekte të mrekullueshme zanore.

Sipërfaqja e një dardboard elektronik nuk shpohet.

Në përgjithësi, Bordi Elektronik i Shigjetave është miqësor për përdoruesit, i shkëlqyeshëm për t'u argëtuar me fëmijë dhe fillestarë.

WIN.MAX Bordi më i mirë elektronik i shigjetave në shtëpi

Model Dimensioni i produktit Lojëra & Opsione Lojtarët Lojtari VS Kompjuter Shfaq Ndërtimi i segmentit Magazinimi i integruar i shigjetave Ruajtje e integruar e këshillave Ruajtje e integruar e këshillave
WMG08580  51x2.73x43.5cm  21 Lojëra & 65 Opsione  8  4 Nivelet e Vështirësisë   1 ekran LED me sistemin e shënimit të kriketit "tip bar"  Termoplastike e qëndrueshme  6 Shigjeta  √  Përshtatës energjie (i përfshirë)
WMG79177  51x6.2x59.6 cm  27 Lojëra & 259 Opsione  8  4 Nivelet e Vështirësisë   4 Ekrane LED Jumbo  Termoplastike e qëndrueshme  12 Shigjeta  √  Përshtatës energjie (i përfshirë)
WMG76237  45x39.5x2.5 cm  48 Lojëra & 315 Opsione  8  5 Nivelet e Vështirësisë   Ekran LCD me kriket me 4 persona  Termoplastike e qëndrueshme  6 Shigjeta  √  Bateri 3AA ose përshtatës energjie (nuk përfshihen)
WMG25361  46.5x6.4x67.5 cm  28 Lojëra & 167 Opsione  8  4 Nivelet e Vështirësisë   Tabela e rezultateve LCD automatike me ekranet e kriketit  Termoplastike e qëndrueshme  12 Shigjeta  √  Përshtatës energjie (i përfshirë)
WMG09563  46x44.8x3.8 cm  32 Lojëra & 500 Opsione  8  4 Nivelet e Vështirësisë   Tabela e rezultateve LCD automatike me ekranet e kriketit  Termoplastike e qëndrueshme  6 Shigjeta  √  Përshtatës energjie (i përfshirë)
WMG09242  45x51x4.2 cm  16 lojëra   8  /  Ekran i madh LCD i kriketit  Termoplastike e qëndrueshme  6 Shigjeta  √  Funksionimi me kabllo USB (i përfshirë); 2 bateri AA (nuk përfshihen)
WMG09900  41x47.5x17.3 cm  26 Lojëra & 523 Opsione  8  4 Nivelet e Vështirësisë   Ekran i madh LCD i kriketit  Termoplastike e qëndrueshme  6 Shigjeta  √  Bateri 3AA ose përshtatës energjie (nuk përfshihen)
WMG08602  58.2x50.6x7.6 cm  27 Lojëra & 216 Opsione  8  4 Nivelet e Vështirësisë   2 x Tregues LED të kriketit   Termoplastike e qëndrueshme  12 Shigjeta  √  Bateri 3AA ose përshtatës energjie (nuk përfshihen)

Aksesorë të zgjeruar

Model Gramë Lloji i aplikueshëm i produktit Përmbajtja
WMG70020  18g   Dartboad elektronike  12 x Shigjeta 24 x Fluturime shtesë 50 x Këshilla 2 x Gardë Fluturimi 20 x Unazë O dhe 1 x Kitiet.
WMG50282  18g  Dartboad elektronike & dartboard Sisial 3 x boshte najloni.3 x pesha.3 x majat e shigjetës prej çeliku.3 x majat e buta të shigjetës.

Shitje Dartboard dhe Shigjeta Elektronike

Gati për t'u bashkuar me WIN.MAX? Është e lehtë!

- Asnjëherë nuk ka pasur një kohë më të mirë për t'u bërë një shpërndarës WIN.MAX! Procesi ynë i aplikimit është i thjeshtë për t’u ndjekur, porosia jonë fillestare është e ulët, dhe ne kemi disa të shkëlqyeshme

FAQ

Çfarë është një bord elektronik i shigjetave?

Një tabelë elektronike e shigjetave është si një tabelë fillestare e shigjetave. Duket si një dërrasë e vërtetë shigjete, por në vend që të ketë një sipërfaqe të ndjerë, është plastike dhe ka vrima të vogla për të futur shigjetat. Pllakat elektronike të shigjetave janë më të sigurta dhe më të përshtatshme se ato tradicionale, dhe ato mbajnë rezultatin automatikisht!

A janë bordet elektronike të shigjetave të mira?

Po, absolutisht. Pllakat elektronike të shigjetave janë po aq të mira sa ato tradicionale në pothuajse çdo rast nëse nuk jeni duke luajtur një turne të nivelit të lartë. Në fakt, për përdorim në shtëpi, ato janë ndoshta edhe më të mira pasi janë shumë më të sigurta për fëmijët.

Si mund të zgjedh një bord elektronik të shigjetave?

Zgjedhja e një bordi elektronik të shigjetave fillon me përcaktimin e arsyes kryesore pse ju nevojitet. Argëtuese? Familje? Praktikë? Pastaj kaloni në buxhetin tuaj. Së fundi, le të marrin përsipër faktorë të tjerë si madhësia e fushës së lojës, ngjyrat e ndryshme, përzgjedhja e lojës dhe qëndrueshmëria. Bordet e ndryshme janë më të mira për arsye të ndryshme.

Cila është loja më e njohur me shigjeta?

Cricket është deri tani loja më e njohur në botë. E ndjekur nga vitet 01 dhe Rreth botës. Ne rekomandojmë shumë një tabelë me shigjeta që ka mundësi të shumta kriketi. Kjo është loja që shumica e mysafirëve tuaj do të dinë të luajnë.

A janë bordet elektronike një opsion më i mirë sesa një tabelë me shirita?

Një dërrasë me qime është një dërrasë tradicionale që është bërë nga fibrat e sizalit dhe vjen me shigjeta që përbëhen prej bronzi me maja çeliku. Një tabelë elektronike është bërë prej plastike dhe mbështetet në energji elektrike për të funksionuar. Shigjetat e përdorura janë gjithashtu prej plastike, të kompletuara me maja plastike.

Këto janë llojet e dërrasave që zakonisht mund të gjeni të përdorura në gara, ose bare dhe arkada më të vogla sportive. Për disa, tabela me qime është lloji i vetëm i bordit për të luajtur, veçanërisht kur bëhet fjalë për lojë konkurruese.

Këshilla elektronike për dartboard

Nëse bordi juaj funksionon me bateri, atëherë sigurohuni që të sillni bateri shtesë nëse planifikoni ta merrni me vete në udhëtimin tuaj të ardhshëm në shtëpinë e gjyshes ose një pushim familjar.

Edhe me shigjetat me majë të butë, ju duhet të mbroni mjedisin tuaj. Goditja e një muri të zhveshur ende mund të lërë një vrimë ose shenjë, kjo është arsyeja pse ju duhet të konsideroni përdorimin e një shtroje mbrojtëse në zonë. Ndërsa është e vërtetë se shigjetat metalike mund të bëjnë shumë më tepër dëme, do t'ju duhet të mbroni hapësirën tuaj.

Matni sasinë e hapësirës që keni në dispozicion para se të blini. Për shkak se duhet të jeni të përgatitur për kërcime dhe shigjetat që godasin muret dhe objektet përreth, do të zbuloni se keni nevojë për mjaft hapësirë ​​për një konfigurim të ri të bordit

Nëse jeni i ri në lojën me shigjeta, shkoni me një model që përmban një fushë të madhe loje, e cila është më falëse sesa dërrasat më të vogla, gjë që mund ta bëjë të vështirë goditjen. Për më tepër, nëse normalisht konkurroni, atëherë do të dëshironi të përdorni një tabelë që ka madhësinë e rregullimit.

Mbani gjithmonë këshilla zëvendësuese në dorë pasi majat plastike janë të prirura për thyerje

Këshilla për përdorimin e dartboard -it tuaj elektronik

Përdorni gjithmonë manualin për të mësuar në lidhje me mënyrat e ndryshme të lojës që janë në dispozicion.

Asnjëherë mos përdorni shigjeta shumë të mprehta ose të rënda pasi kjo mund të dëmtojë dërrasën.

Kontrolloni nëse ndonjë nga cilësimet ju lejon të përshtateni për kthimet, disa ju lejojnë të shtoni ose hiqni pikë me dorë bazuar në faktin nëse një shigjetë kërcen.

Kur filloni të përdorni bordin, tregohuni shumë të butë kur hiqni shigjetat. Ndonjëherë, me një tabelë krejt të re, si shigjetat ashtu edhe pllaka plastike kanë nevojë për pak kohë për t'u veshur siç duhet.

A kam nevojë për një lidhje interneti për ta përdorur atë?

Në varësi të aftësive në internet, mund t'ju duhet një lidhje interneti për të hyrë në të gjitha tiparet. Disa borde ju lejojnë të luani kundër të tjerëve në internet nëse keni një lidhje interneti. Kjo kërkon që ju të lidheni përmes Bluetooth me një aplikacion në telefonin ose tabletin tuaj.

Si mund të zgjedh peshën e duhur për shigjetat e mia të buta?

Kjo është çështje preferencash personale. Njerëz të ndryshëm preferojnë pesha të ndryshme, dhe kjo është e vërtetë si për fillestarët ashtu edhe për profesionistët. Disa borde kanë një peshë maksimale, kështu që ju gjithashtu duhet t'i referoheni manualit vetëm për ta kontrolluar këtë para se të zgjidhni.

Pse të blini një tabelë shigjetë elektronike të butë?

Siguri

Pllakat elektronike të shigjetave përdorin shigjeta të buta, në krahasim me shigjetat e mprehta të çelikut të përdorura me dërrasa me shpohet. Siç sugjeron edhe emri, shigjetat me majë të butë kanë majat plastike që kanë më pak gjasa të shkaktojnë lëndime ose të vendosin vrima në murin tuaj kur ju mungon tabela. Kjo është arsyeja pse dërrasat me majë të butë janë një zgjedhje popullore për prindërit me fëmijë të vegjël që vrapojnë!

Vlerësimi dhe veçoritë e automatizuara

Për këdo që ka qenë në Flight Club, do ta dini se sa e kënaqshme është kur tabela regjistron automatikisht rezultatin tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të shqetësoheni me gjithë aritmetikën mendore. Kjo e mban lojën të lëvizë shpejt, është e shkëlqyeshme për festat dhe mund t'ju ndihmojë të përmirësoheni duke ndjekur metrikë si rezultati mesatar për gjuajtje. Kini kujdes edhe pse, disa prej tabelave me cilësi më të ulët nuk janë të mira në regjistrimin e shigjetës dhe kjo veçori mund të bëhet më shumë një frustrim sesa një përfitim.

A mund të përdoren shigjetat tradicionale në dërrasat elektronike të shigjetave?

Shigjetat tradicionale vijnë me këshilla të mprehta dhe të theksuara që mund të shpojnë dërrasën elektronike të shigjetave. Ato nuk janë krijuar për t'u përdorur në këto dërrasa. Nëse keni shigjeta tradicionale, blini një dërrasë me qime dhe përdorni ato atje.

A janë tabelat elektronike të shigjetave të sigurta për fëmijët?

Epo, po. Këto dërrasa janë krijuar posaçërisht për fëmijët. Meqenëse majat janë bërë prej plastike, ka pak rrezik lëndimi. Gjëja kryesore është që të jeni përgjegjës gjatë përdorimit të tij.

A mund të përdorni shigjetat e këshilluara prej çeliku në një dërrasë elektrike me shigjeta?

Jo, nuk mund të përdorni shigjetat me majë çeliku në një dërrasë elektrike. Duhet të përdorni shigjeta të buta.

Çfarë lloj bordesh me shigjeta përdorin të mirat?

Lojtarët profesionistë dhe turnetë e sponsorizuar përdorin pothuajse gjithmonë dërrasa me qime. Materialshtë materiali më i qëndrueshëm dhe është i përsosur për grupe të ngushta shigjetash.

Sa kohë zgjasin dërrasat e shigjetave?

Dartboards elektronike shpesh do të kenë një jetëgjatësi prej rreth dy vjetësh.

Çfarë lloj shigjetash mund të përdor me dërrasat elektronike të shigjetave?

Shigjetat më të mira për t'u përdorur me një dërrasë elektronike janë zakonisht shigjetat e buta

Arsyet për të zgjedhur dartboards elektronike

Këtu janë disa nga arsyet më të mira pse shumë njerëz preferojnë dartboards elektronike mbi dartboard tradicionale.

1, Me dartboards elektronike, ju nuk keni nevojë të vendosni rezultatet vetë. Imagjinoni herën e fundit që keni përdorur një dardboard tradicionale dhe zhurmën që është bërë gjatë llogaritjes së rezultatit. Me këtë tabelë, nuk ka mashtrim apo manipulim; ajo që godisni është ajo që merrni. Përveç saktësisë së rezultateve, gjithashtu ju kursen kohë.

2, Ato vijnë me veçori që e bëjnë lojën me shigjeta më interesante. Dardboard tradicional nuk vjen me karakteristika si ndriçimi ose efektet e zërit. Sidoqoftë, shigjetat elektronike vijnë me efekte zanore. Disa nga këto efekte janë madje të personalizueshme për t'ju siguruar një lojë më të këndshme.

3, Ata janë të sigurt për të luajtur. Për t'i bërë shigjetat të ngjiten në dërrasë, dërrasat tradicionale të shigjetave shpesh përdorin këshilla të mprehta, metalike. Ndërsa kjo mund të sigurojë një goditje të kënaqshme, është e rrezikshme. Shigjetat elektronike përmbajnë këshilla plastike. Kështu, rreziku i lëndimit gjatë lojës është zvogëluar në masë të madhe.

4, Ata janë më të qëndrueshëm. Dartboards elektronike janë mjaft të qëndrueshme. Ndryshe nga shigjeta tradicionale që gradualisht mund të shkatërrojë mobiljet dhe sipërfaqen e tabelës, këto shigjeta janë të sigurta dhe miqësore në mobiljet dhe bordin tuaj.

5, Të gjithë anëtarët e familjes ose grupit mund të luajnë në dartboards elektronike.

Disavantazhet e bordeve elektronike të shigjetave

Përkundër të gjitha avantazheve të shkëlqyera, këto tabela gjithashtu kanë të meta. Disa nga këto janë:

1 、 Kërkoni shigjeta speciale për të luajtur një lojë me to. Pa këto shigjeta, të luash një lojë do të jetë e pamundur.

2 usually Zakonisht kushtojnë më shumë se shigjetat tradicionale për shkak të veçorive të tyre shtesë

3 、 Për njerëzit e mësuar me shigjetat dhe dërrasat e zakonshme, përvoja elektronike mund të mos jetë aq e kënaqshme.

4 、 Ato nuk mund të përdoren në turnetë profesionistë

Sa kushtojnë bordet elektronike të shigjetave?

Pllakat elektronike të shigjetave kushtojnë diku nga rreth 30 dollarë në më shumë se 200 dollarë. Një e mirë nuk do të kushtojë më pak se 50 dollarë.

Madhësia

Siç e theksuam më herët, dartboards elektronike nuk janë të dizajnuara për të luajtur turne profesionistë. Kështu, ato vijnë në një madhësi më të vogël se diametri i parashikuar 18 of i bordeve të stilit të turneut.

Shumica e bordeve elektronike në treg vijnë në 15.5 ″. Ndërsa nuk është aq e madhe sa bordet tradicionale, zakonisht është e mjaftueshme për lojëra të rastësishme dhe mund t'ju ndihmojë të punoni deri në një tabelë më të madhe tradicionale.

Numri i Lojtarëve

Numri i lojtarëve do të ndikojë në llojin e bordit që ju zgjidhni. Bordet zakonisht vijnë me një numër maksimal lojtarësh. Mund të jetë deri në tetë lojtarë ose 16. Tabela me 16 lojtarë vjen me më shumë karakteristika sesa tabela me 8 lojtarë, dhe mund të jetë më e shtrenjtë.

Numri i Lojrave

Dartboards elektronike vijnë me disa lojëra. Disa nga këto borde kanë deri në 50 lojëra nga të cilat mund të zgjidhni! Sa më i lartë numri i lojërave që ka bordi, aq më shumë argëtim do të keni të luani me miqtë ose familjen.

Secila nga mënyrat e lojës gjithashtu mund të personalizohet bazuar në numrin e lojtarëve dhe stilin që dëshironi të luani.

Efektet e Dritës dhe Zërit

Edhe pse këto nuk janë thelbësore, ato janë një shtesë e shkëlqyeshme për çdo dartboard elektronike. Tabelat tradicionale të shigjetave nuk vijnë me efekte të shëndosha ose të lehta, por tingulli i shigjetës që godet në dru është plotësisht i kënaqshëm dhe i shkëlqyeshëm. Në mënyrë të ngjashme, efektet e dritës dhe zërit nga dartboards elektronike e bëjnë lojën më emocionuese për të luajtur. Disa dërrasa vijnë me tinguj që ju shqetësojnë dhe janë krijuar për të dalë në kohë të rastësishme. Ky tipar mund të përmirësojë kohën tuaj të reagimit dhe të krijojë më shumë argëtim dhe eksitim.

Burimi i Fuqisë

Bordet tradicionale nuk funksionojnë me asnjë energji, megjithatë dartboards elektronikë, siç nënkupton edhe emri, kërkojnë të ndizen. Mjetet e fuqizimit të bordit do të ndikojnë në zgjedhjen që bëni. Shumë nga këto dërrasa kanë një përshtatës energjie që e lidhni në mur për të fuqizuar tabelën dhe shigjetat. Të tjerat punojnë me bateri. Dartboards me bateri janë të shkëlqyera pasi ato mund të përdoren pothuajse kudo; thjesht futni bateritë dhe jeni mirë të shkoni. Sidoqoftë, bateritë kushtojnë para dhe mund të përfundojnë si një opsion i shtrenjtë.

Saktësi

Avantazhi më i madh që ofrojnë këto borde ndaj bordeve tradicionale është reputacioni i tyre për saktësinë. Me një bord elektronik, ka mijëra vrima të vendosura në të gjithë segmentet. Prapa bordit, ka qindra sensorë që janë krijuar për të kapur lëvizjen dhe presionin. Kur një shigjetë zbret në ndonjë nga vrimat, sensorët do të regjistrojnë lëvizjen. Kjo është arsyeja pse këto dërrasa konsiderohen kaq të sakta dhe jo në mëshirën e gabimit njerëzor siç janë dërrasat me qime.

Duke shënuar

Një avantazh tjetër kryesor i këtyre tabelave është pikëzimi automatik. Kjo parandalon nevojën që lojtarët të mbajnë manualisht rezultatin. Modele me çmim më të lartë do të vijnë me tabela të rezultateve që janë shumë të sakta dhe në vend.

Qëndrueshmëri

Këto borde mund të jenë më të shtrenjta se një bord tradicional, por ato gjithashtu kanë një reputacion për të qenë më të qëndrueshëm. Kjo ndodh sepse këto dërrasa janë bërë prej plastike, e cila është ajo që ndihmon për të mbajtur poshtë peshën e bordit, duke përmirësuar qëndrueshmërinë. Meqenëse bordi përdor shigjetat me majë plastike, ka edhe dëme minimale të bëra në tabelë. Dërrasat e thurjes priren të lodhen shumë më shpejt për shkak të përdorimit të shigjetave me majë çeliku. Nëse planifikoni ta mbani bordin tuaj në një konfigurim të përhershëm, atëherë pesha dhe madhësia nuk do të jenë aq të rëndësishme sa qëndrueshmëria.

Shesh lojërash

Madhësia e fushës së lojës së një bordi gjithashtu do të ketë rëndësi. Sa më shumë hapësirë ​​të keni për të ulur një shigjetë, aq më shumë argëtim do të keni. Për më tepër, një fushë më e madhe loje do të jetë më miqësore për fillestarët. Sipas rregullave të shigjetës, fusha e lojës me madhësi rregullore duhet të jetë 15 centimetra e gjysmë. Nëse doni një madhësi të mirë të fushës së lojës, unë nuk ju rekomandoj të shkoni poshtë një bordi që ka një madhësi të fushës së lojës prej trembëdhjetë inç. Një fushë më e madhe loje do të jetë gjithashtu një domosdoshmëri nëse doni të luani një lojë konkurruese me një mik.

Thirrje Zëri

Kjo është një veçori e shkëlqyeshme nëse jeni duke kërkuar një tabelë të stilit arcade. Thirrjet me zë mund ta bëjnë lojën më argëtuese dhe tërheqëse, duke shtuar një shtresë shtesë eksitimi në lojë.

Pesha

Përveç madhësisë, faktori tjetër që dëshironi të merrni parasysh është pesha. Llojet e materialeve të përdorura për prodhimin e këtyre bordeve do të ndryshojnë nga prodhuesi në prodhues. Shumica e modeleve janë bërë kryesisht prej plastike, megjithatë, ju mund të gjeni disa që do të përfshijnë gjithashtu një kombinim të drurit, gomës dhe metalit. Modelet e bëra nga këto materiale do të jenë më të rënda se dërrasat që janë bërë kryesisht prej plastike. Mbani në mend, ju nuk duhet të gjykoni një bord elektronik bazuar në peshën e tij pasi pesha nuk është treguesi më i mirë i cilësisë. Për më tepër, nëse doni të luani shigjeta brenda në shtëpi, atëherë një tabelë më e rëndë do të funksionojë mirë, por nëse doni të luani jashtë, atëherë një tabelë e lehtë do të jetë një opsion më i mirë pasi këto dërrasa janë më të lëvizshme.

Dizajn

Këto dërrasa ndahen në njëzet seksione radiale, secila prej të cilave përmban vlera të ndryshme të pikave, por forma dhe dizajni i vrimave dhe merimangës mund të ndryshojnë. Kini kujdes për merimangat ngacmuese, më të trasha ose vrimat që janë bërë dobët pasi të dyja mund të kenë ndikim në cilësinë e shkrepjes dhe madje mund të bllokojnë shigjetat. Shikoni për një dërrasë me vrima në formë konkave pasi këto dërrasa mund të bëjnë një punë shumë më të mirë për të mbajtur shigjetat në vend të sigurt.

Lojtarët

Me një tabelë tradicionale, dy persona do të luajnë një raund, por me një tabelë elektronike, që mban automatikisht shënimin e rezultatit, më shumë njerëz mund të luajnë në të njëjtën kohë, pa ndonjë konfuzion. Disa modele madje mund të strehojnë katërmbëdhjetë deri në gjashtëmbëdhjetë lojtarë të ndryshëm në të njëjtën kohë. Sigurisht, tabelat që janë krijuar për të akomoduar më shumë lojtarë do të vijnë me një çmim më të lartë. Këto tabela zakonisht paraqesin gjithashtu një dizajn më të rëndë teknologjik që lojtarët e rinj ose ata që preferojnë tabelat e stilit arcade, i duan.

Cilësia e shigjetës

Shigjetat që përfshihen në njërën nga këto grupe do të ndryshojnë në aspektin e ndjenjës, pamjes, peshës dhe dizajnit. Nëse jeni lojtar me përvojë atëherë mund të përfundoni duke dashur të blini setin tuaj. Fillestarët do të duan të marrin parasysh stilin e shigjetave bazuar në preferencat personale.

Magazinimi

Disa modele do të vijnë me ndarje të integruara magazinimi që do t'ju lejojnë të mbani të gjitha furnizimet tuaja të dartboard së bashku dhe të organizuar mirë. Këto ndarje magazinimi shpesh gjenden në modele me çmim më të lartë, = dhe është një veçori e shkëlqyeshme të kesh nëse nuk dëshiron të shqetësohesh për humbjen e shigjetave dhe këshillave të shigjetave për shkak të gabimit të vendosjes së pjesëve nga fëmijët pas lojës.

Përdorimi i aplikacionit

Me një model elektronik, nuk do të duhet të stresoheni për të gjetur dikë për të luajtur me të, pasi një bord mund të luajë kundër jush. Disa modele gjithashtu kanë aftësinë për t'ju lidhur me një lojtar tjetër, përmes një aplikacioni të dedikuar. Një aplikacion do t'ju lejojë të plotësoni me lojtarë në të gjithë botën. Disa sisteme gjithashtu do të mbajnë shënimin e pikëve tuaja më të mira dhe do të përfshijnë një sistem renditjeje. Për të siguruar që këto lojëra të luhen në mënyrë të drejtë, këto tabela gjithashtu do t'ju lejojnë të transmetoni drejtpërdrejt fotografitë tuaja ose ato do të përfshijnë një aparat fotografik me kënd të gjerë. Për më tepër, këto aplikacione do të mbajnë shënimet e rezultateve të lojës tuaj, kështu që ju mund të mbani një sy mbi përparimin tuaj.

Aksesore

Shumë nga prodhuesit e dartboard gjithashtu prodhojnë disa pajisje shtesë për të zgjedhur, kështu që ju mund ta ktheni shpellën tuaj në një dhomë lojërash profesionale. Këto pajisje përfshijnë dyshekë me shigjeta që do të mbrojnë muret tuaja nga dëmtimet, linjat e hedhjes dhe dollapët dekorativë që mund t'i përdorni për të ruajtur tabelën tuaj dhe të gjitha furnizimet tuaja. Shumica e modeleve do të vijnë me disa këshilla zëvendësuese, të cilat do të vijnë në ndihmë pasi këto shigjeta plastike janë të njohura për thyerje. Nëse përfundoni duke thyer këshilla dhe keni nevojë për shigjeta dhe/ose këshilla zëvendësuese, gjithashtu mund të porosisni më drejtpërdrejt nga prodhuesi.

Instalimi

Koha dhe përpjekja që duhet për të ngritur një dartboard elektronike mund të ndikojë në zgjedhjen tuaj. Askush nuk dëshiron një bord që do të duhen orë për t'u ngritur para se të luani. Prandaj, sigurohuni që të kontrolloni se çfarë thonë të tjerët për lehtësinë dhe kohëzgjatjen e instalimit para se të blini dartboard.

Markë

Emrat e markave të njohura zakonisht prodhojnë produkte me cilësi më të lartë. Marka është një nga karakteristikat që mund t'ju ndihmojë në zgjedhjen e dërrasës së duhur. Ndërsa prodhuesi më pak i famshëm mund të prodhojë dërrasa të mira, gjetja e një është veçanërisht sfiduese. Prandaj, për të qenë në anën e sigurt, do të ishte më e zgjuar të zgjidhni një markë që është e njohur për produktet me cilësi të lartë.

Garancia

Sa herë që blini një produkt, qoftë një tabelë elektronike apo ndonjë produkt tjetër, garancia është thelbësore. Një garanci është një shenjë besimi në produkt. Nëse bordi nuk vjen me garanci. Atëherë duhet të largoheni larg tij: si mund t'i besoni një produkti nëse prodhuesi nuk i beson atij?

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni