Tabela e Futbollit

Kërkime të përafërta:Bristle Dartboard,Dartboard elektronike,Dartboard Surround,Shigjetat,Tabela e hokejit në ajër,Tabela e Pishinave.me shumicë
Shtoni një klasik tavoline futbolli në shtëpinë tuaj dhe shijoni një garë miqësore!
Pjesa qendrore e përsosur për çdo dhomë lojërash, arkadë ose shpellë burrash, këto tavolina futbolli do të ketë fëmijë dhe të rritur që të godasin golat për orë të tëra në ndjekje të titullit të kampionit të futbollit në tryezë!
Për argëtim në gjysmë të kohës dhe argëtim të gjithanshëm familjar, këto Tabela e futbollit WIN.MAX të gjithë do të bërtasin: "Goooaal!"