Piketa

2001

Në vitin 2001, Cheng Ling u krijua, ai filloi nga operacioni në një ndërmarrje sportive të grupit profesional.

2008

Në vitin 2008, krijoi markën e biznesit gjerman WINMAX (win.max)

Në maj 2008, hapi markën e saj të parë të dyqanit WINMAX në Sanya, mallrat më të ngarkuara të verës në Hainan.

2009

Janar 2009 i vendosur në Gjermani Zinxhiri i fitnesit FITNESSSTORE.

2011

Mars 2011 për të hapur 15 dyqane me pakicë të përhapura në Kinë Shanghai, Hainan, dyqanet e departamenteve Guangxi në Nanjing, East Building, Golden Bridge International, Mars 2011, WINMAX vendosi me sukses dyqanin kryesor Lynx Mall (ish Taobao Mall).

Maj 2011 i vendosur në supermarketin e tretë më të madh të Indisë MORE SHUM.

Qershor 2011, WINMAX vendosi me sukses Jingdong Mall.

Gusht 2011 i vendosur në supermarketin më të madh sportiv të Filipineve TOBY.

Shtator 2011, WINMAX u vendos me sukses në Amazon Mall.

Tetor 2011 i vendosur në supermarketin më të madh rus MAGNIT.

2012

Në Tetor 2012, dhe seria e dizajnit të përbashkët të markës sërf në Hawaii BlueHawaiiSurf filloi.

2013

Gusht 2013 Australia hyri në tre supermarketet kryesore sportive SRG.