dërrasë shigjetë e grumbulluar

Tabela e shigjetës është e mbuluar me një shtresë të grumbulluar që riparohet automatikisht kur shigjeta shpohet, duke zgjatur jetën e shigjetës. Është më e shtrenjtë setabela me shigjetë letre, dërrasë me shigjetë të grumbulluarnë Kinë furnizimi më shumë, sipërfaqja cilësore e butë, pa çarje, vrimat nuk janë të dukshme. Kjo është një tabelë shigjetash me rreze të mesme. Ka 12, 15, 17, 18 inç të madhësive të ndryshme për të zgjedhur, në përgjithësi jo si një tabelë konkursi formale. Nëse dëshironi ta provoni, mund të zgjidhni WIN. MAXBordi i shigjetave të grumbulluara në Kinë, ne ofrojmë të gjitha llojet e tabelave dhe tavolina lojrash me shumice. Për shembull:tavolinë futbolli, tavolinë pishinë, tavolinë hokej, tabela elektronike me shigjetë dhe dërrasë me qime. Çmimi është shumë i lirë.