Dartboard elektronike

Krahasuar me shigjetat e forta, dërrasa elektronike e shigjetave mund të realizojë numërimin automatik, shënimin dhe shfaqjen e rezultateve. Fito. Dartboard elektronike MAX Elektronikeka një numër lojërash të integruara me shigjeta. Përveç lojës tradicionale me rezultate të larta dhe lojërave 01, ka edhe lojëra praktike të thjeshta dhe të lehta për t'u përdorur të krijuara për fillestarët për të përmirësuar aftësitë e tyre të shigjetave. Në të njëjtën kohë, sipas karakteristikave të vendit të biznesit, dizajni dhe zhvillimi i lojës me shigjeta është më argëtuese dhe e luajtshme, siç është në bar. Përveç kësaj,dardboard elektronike për fëmijëështë shumë e sigurt që fëmijët të luajnë, nuk kanë frikë të lëndojnë një fëmijë me majën e një shigjete. Ka shumeKartat elektronike të shtëpisë në Kinë më poshtë, hidhini një sy!