Shigjetat

Ju keni mjaft vendime për të marrë kur të jeni gati të blini një grup shigjetash, ka dy lloje atje,shigjetat me majë çelikudheshigjetat me majë të butë.Dallimi midis të dyve është i dukshëm në pika.Majat e çelikut janë të mprehta dhe të destinuara për përdorimdërrasat e shigjetave sizale or dërrasat e shigjetave me qime.Majat e buta nga ana tjetër janë prej najloni ose plastike dhe përdoren kryesisht nëtabela elektronike me shigjeta.Nuk mund të përdorësh njërën për tjetrën;majat e çelikut do të dëmtojnë një dërrasë të destinuar për majat e buta dhe majat e buta ka të ngjarë të kërcejnë lehtësisht në një dërrasë me fije të endura dendur.Shtoni faktorë si tytat, kapjet, peshat dhe fluturimet, mirëpo keni shumë për të menduar kur kërkoni grupin ideal të shigjetave.FITOJE.MAX sifurnizuesit e shigjetavedhefabrika e shigjetave me majë çeliku, shitjeSet shigjetash kineze.