Rreth Nesh

TONA

KOMPANIA

Si furnizuesi më i madh i Kinës në dartboards dhe tavolina lojërash, ne i përkushtohemi ofrimit të një zgjidhjeje të vetme për të gjitha nevojat tuaja të bilardos dhe lojërave.

Historia jonë

WIN.MAX qëndron për 'Të gjitha për sportet' dhe gjithmonë po bën një përpjekje për të përtërirë, duke pasur një gamë të gjerë produktesh që mbulojnë kategori të ndryshme sportesh dhe lojërash.

Si furnizuesi më i madh i Kinës në dartboards dhe tavolina lojërash, ne i përkushtohemi ofrimit të një zgjidhjeje të vetme për të gjitha nevojat tuaja të bilardos dhe lojërave. Ne mbajmë gamën më të gjerë të tavolinave të pishinës, tavolina foosball, tavolina pingpongu, tavolina hokej, dartboards, dartboards elektronike, pajisje shigjetë dhe më shumë në Kinë. Ne kujdesemi për fëmijët dhe të rriturit.

Ne nuk kemi vendosur vetëm standardet e industrisë për cilësinë, por edhe dizajnin modern. Ne gjithashtu po zgjerojmë vazhdimisht portofolin tonë të produkteve për të përmbushur kërkesat në rritje nga klientët tanë.

WIN.MAX Sports i shet produktet e tij direkt tek konsumatorët përmes dyqaneve të markave, shitoreve të fabrikës dhe tregtisë elektronike dhe përmes klientëve tregtarë në zinxhirët e artikujve sportivë, shitësit e specializuar, tregtarët masivë, klubet e fitnesit dhe shpërndarësit. Në Dhjetor 2020, organizata e shitjeve WIN.MAX Sports mbuloi 20 vende.

Madhësia e fabrikës 5,000-10,000 metra katrorë
Vendi/Rajoni i Fabrikës Kati 2, Ndërtesa Nr. 6, Nr. 49, Rruga Zhongkai e 2 -të, Qyteti Huizhou, Provinca Guangdong, Kinë
Viti i Themeluar 2013
Lloji i biznesit Prodhuesi, Kompania Tregtare
Nr i Linjave të Prodhimit 3
Kontrata Prodhuese Ofrohet shërbimi OEM
Vlera Vjetore e Prodhimit 5 milion dollarë amerikanë - 10 milion dollarë amerikanë
Kapaciteti i R&D Ka/janë më pak se 5 persona Inxhinier (a) të R&D në kompani.

Ekipi ynë

winmax team

Ekipi ynë përbëhet nga personel me përvojë në këtë treg, në fushën e ngjashme të biznesit për 10 vitet e fundit. Ekipi ynë i personave të shitjes ka njohuri të dorës së parë për tregun dhe mban marrëdhënie të shkëlqyera me klientët.

Ne jemi në një mision për të ndihmuar shpërndarësit të avancojnë bizneset e tyre dhe të fitojnë përparësi konkurruese me mbështetjen e produkteve tona.

Ne jemi Kompania e mallrave sportive. Ne jemi WIN.MAX.

WINMAX është një markë e fokusuar në ofrimin e Gamës së Plotë të Mallrave Sportive me Cilësi të Lirë të kohës së lirë në botë.