• win max exhibition
  • win max office
  • win max team1
  • win max warehouse

WIN.MAX • Të gjitha për sportet

Si furnizuesi më i madh i Kinës në dartboards dhe tavolina lojërash, ne i përkushtohemi ofrimit të një zgjidhjeje të vetme për të gjitha nevojat tuaja të bilardos dhe lojërave. Ne mbajmë gamën më të gjerë tëtavolina pishine, tavolina foosball, rrethues me dartboards,tavolina hokej, dërrasë me shpohet,dartboards elektronike, pajisje për shigjetatdhe më shumë në Kinë. Ne kujdesemi për fëmijët dhe të rriturit.

FILLO PRODUKTIN

FITO.MAKS, GJITH P FORR SPORTE. Misioni ynë është të ofrojmë produktet më të mira. Si më i madhiprodhuesit elektronikë të dartboard dhe furnizime tavoline foosballnë Kinë. Ne përqëndrohemi në prodhimin e tabelës më të mirë elektronike të shigjetave dhe tryezës më të mirë të foosball. Ofroni një gamë të plotë të majave të çelikut dhe shigjetave me majë të butë, dërrasë sizale, rrethues dërrasë dhe pajisje për lojëra të brendshme për shitje.

Cilësi e lartë Lojëra me shigjeta & Lojëra tavolinepa MOQ në një dërgesë të shpejtë brenda 2 javësh! Ne jemi një shpërndarës shumë i fortë, më shumë se 200 punonjës, të gjitha departamentet punojnë së bashku, duke synuar t'ju sjellin produktet më të mira. Ne paraqesim produktet e shfaqura qartë, përshkrimet e produkteve, politikat e transportit dhe pritjet e dorëzimit.

Ne jemi krijuar për të kërkuar agjent ose partner, aftësitë tona të shkëlqyera prodhuese nuk do t'ju zhgënjejnë kurrë.

Qendra e lajmeve

Duhet të ketë diçka që dëshironi të dini, ejani brenda!

What is the best dartboard surround|WIN.MAX

Cili është rrethuesi më i mirë i dartboard | WIN.MAX

Edhe pse shumë mjeshtër të shigjetave nuk u pëlqen ta pranojnë atë, fakti është se shigjetat hidhen herë pas here në mur për shkak të faktorëve të ndryshëm, duke rezultuar në dëmtimin e murit ose dëmtimin e shigjetës, gjë që është shumë e trishtuar ...
What is a steel tip dartboard|WIN.MAX

Çfarë është një dartboard çeliku tip | WIN.MAX

Në kërkimin tuaj për shigjetat, ju jeni të detyruar të shihni një sërë shigjetash në forma, madhësi ose skenarë të ndryshëm. Pra, si i identifikojmë këto dartboard? Dhe tani ju e dini se çfarë është një dartboard çeliku tip. Ajo dhe maja e butë e dartboard ndryshimi më i madh qëndron në këshilla të ndryshme ...
what is the difference between a sisal dartboard and a bristle dartboard|WIN.MAX

cili është ndryshimi midis një sisal da ...

Shigjetat janë një sport shumë i popullarizuar në ditët e sotme. Ajo jo vetëm që ushtron muskujt ose shikimin tuaj, por gjithashtu ju lejon të shijoni relaksim të plotë. Kush nuk e do pak më shumë shoqërimin në fundjavë? Fatkeqësisht, kjo zakonisht përfshin shkuarjen në një bar qetësues ku shigjeta ...
what is a bristle dartboard|WIN.MAX

çfarë është një shigjetë shpohet | WIN.MAX

Në artikujt e mëparshëm, mësuam se ka shumë lloje shigjetash për të zgjedhur. Në këtë episod, ne do të përqendrohemi në atë që është një shigjetë me shpohet. çfarë është një dartboard shpohet? Shpohet është vendosur më shumë se 5 ...
Can dart boards go outside?|WIN.MAX

A munden tabelat e shigjetave të dalin jashtë? | WIN.MAX

Në ditët e sotme, dartboard është një sport i njohur. Zakonisht, i gjejmë në klube, bare ose shtëpi miqsh. Pra, kur jeni duke bërë diçka jashtë, si kampe me familjen tuaj, a mund të dalin dërrasat jashtë? Sigurisht, ju mund të luani dartboard jashtë. Në të gjithë botën, është ...