Зошто Изберете нас

Она што ја прави WINMAX различна од другите даватели на спортска опрема на пазарот, се:

1 experience Едно искуство со извори на извори, можете да ги купите сите спортски производи што ги сакате само за еднократно купување.

2 、 Со складиште над 5.000 квадратни метри, WINMAX чува акции и нуди брза испорака во рок од 2 недели I

3, NO MOQ барање клиентот може да земе било која количина зависи од различниот пазар и продажбата.

4, FUII решение за спортски производи, направете го бизнисот ефикасен и лесен.

5 、 WINMAX, исто така, обезбедува OEM, ODM услуга.

winmax Company Information-

WINMAX е бренд фокусиран на обезбедување целосен опсег на висококвалитетни спортски стоки за одмор за светот.