Игри на маса

https://www.winmaxdartgame.com/table-games/

Фудбал на масае популарен национален фитнес спорт во Европа и Америка, кој ги кондензира спортските вештини на фудбалот. Секој играч е контролиран во рацете на играчот, судбината на тимот е врзана за операторот, операторот не само што може да биде одличен напаѓач напаѓач, туку и најдобар дефанзивец, голман; Само манипулирање со знакот со двете раце и координација со мозокот, окото и раката, можете да покажете одлични офанзивни и одбранбени вештини како што се фаќање, запирање, додавање и пукање. Добра идеја е да останете дома и да се забавувате со пријателите и семејството кога врне.