Фудбалска маса

Поврзани пребарувања:Bristle Dartboard,Електронска табла за пикадо,Сараунд со стрела,Пикадо,Хокеј маса за воздух,Табела за базени.на големо
Додадете класика фудбалска маса до вашиот дом и уживајте во пријателска конкуренција!
Овие се совршен центар за секоја соба за игри, аркада или пештера за мажи фудбалски маси ќе имаат деца и возрасни да удираат голови со часови во потрага по титулата шампион во фудбал во маса!
За забава на полувреме и сеопфатна семејна забава, овие Фудбалска маса WIN.MAX ќе викаат сите: „Гооооооооо!