Испорака и плаќање

Вкупно време на испорака = Време на обработка + Време на испорака

По приемот на вашата нарачка, ние спроведуваме проверки и тестирања за контрола на квалитетот со цел да го обезбедиме квалитетот на производот пред пратката. Времето на обработка варира во зависност од специфичниот производ со просечно време на обработка приближно 4 работни дена; сепак, може да биде засегната и од состојбата на акцијата на ставката. Ако вашата нарачка вклучува популарни ставки со проблеми со достапноста на залихите, обработката на нарачката може да потрае помеѓу 5-10 работни дена.

метод на испорака Регион Време на испорака(Процена на работни денови)
Испорака со рамна цена САД, Канада 8 - 15
Обединетото Кралство, Франција, Шпанија, Германија, Холандија, Украина, Јапонија, Белгија, Данска, Финска, Ирска, Норвешка, Португалија, Шведска, Швајцарија 10 - 20
Бразил, Русија, Италија, Аргентина, Чиле, Мексико 15 - 35
Сите други земји 10 - 25
Стандардна испорака Русија, Бразил 10 - 25
Латинска Америка (без Бразил) 7 - 15
Сите други земји 5 - 8
Забрзана испорака (DHL/UPS/IB) Во целиот свет (без Русија и Бразил) 3 - 7

*ЗАБЕЛЕШКА:

  • Некои превозници се забранети од некои превозници. Ако вашата нарачка ги содржи овие ставки за превозникот што го избравте, ние ќе ја пренасочиме вашата нарачка преку друг оператор за да се осигураме дека пристигнува безбедно. Ова може да бара дополнително време за испорака.
  • Целото проценето/типично време за испорака е изведено од податоците од реалниот свет собрани од минатите нарачки. Тие се приближни времиња само за повикување.
  • Времето на испорака ќе биде засегнато за време на државните празници; производителите и куририте ќе го ограничат своето работење во овие моменти. Ова е надвор од нашата контрола. Нормалната услуга продолжува веднаш по секој одмор.
  • Може да потрае неколку дена по пратката на нарачката пред бројот на Следење да стане активен на курирскиот систем. Ако информацијата не се појави на веб -страницата на курирот, обидете се повторно подоцна.
  • Поради подолго време на царинење, стандардното време на испорака е продолжено на 15-30 дена за Бразил и 10-15 дена за сите други дестинации во Латинска Америка.
  • Трговија на големо со роза ги испраќа сите пакети од нашиот магацин и дистрибутивен центар.

Ние прифаќаме голем број безбедни и удобни начини на плаќање:

1. Кредитна картичка

Купувачите можат безбедно да платат со кредитна картичка (вклучително и Visa и Mastercard) преку PayPal.

2. PayPal

PayPal е најпопуларниот начин на плаќање преку Интернет во светот.

3. iredичен трансфер

За нарачки што надминуваат 1.500 американски долари, контактирајте не во нашиот посветен Центар за поддршка Забелешка: Ве молиме кажете ни откако ќе го платите жичниот трансфер со вашиот број на нарачка, платениот износ, бројот на трансакцијата и точниот датум кога сте го направиле трансферот преку жица.

4. Western Union

Ве молиме контактирајте не во нашиот Центар за поддршка за детали Центар за поддршка за детали.

Забелешка: Ве молиме кажете ни ги следните информации откако ќе платите со помош на Western Union

(1) 10 -цифрен контролен број.

(2) Име на испраќачот.

(3) Точната сума што ја испраќате.

(4) Адреса на испраќачот.

(5) Вашата адреса за испорака.