Политика за враќање

Политика за враќање и детали:

Кога стоката е доставена до Клиентот во согласност со нарачката направена од нив, но последователно не е потребна, од Клиентот се бара да ги врати во Компанијата по цена на Клиентот и во меѓувреме да се грижи за тие стоки.

Сите предмети што се враќаат од Клиентот мора да бидат примени од Компанијата во нивната првобитна состојба, без оштетување или валкање, и во нивното оригинално пакување. Стоката мора да се врати во рок од 30 дена откако клиентот го примил предметот. Доколку се исполнети овие услови, WIN.MAX ќе издаде целосен надомест за стоката или ќе разменува ставки каде што е потребно како што е наведено од Клиентот. За да се спречи одложување во обработката на враќањето, Клиентот мора да го пополни и приложи формуларот за враќање што се наоѓа на дното на доставницата на Клиентот. Вашето барање за враќање ќе биде одбиено ако предметот е извалкан или оштетен.

WIN.MAX ќе ги надомести поштенските трошоци за враќање на ставка ако враќањето е како резултат на наша грешка или како резултат на вистинска грешка на некој предмет, освен ако Клиентот не ја извести Компанијата пред да ја објави ставката. во овие случаи треба да се побара од продажната канцеларија пред клиентот да ја објави ставката. Во случај на неисправна стока, грешките може да се утврдат само по приемот на вашата ставка од страна на Компанијата и по дискреционо право на Компанијата. Компанијата не може да биде одговорна за загубата на вашите предмети кога ќе ни ги вратите, сепак ние бараме да ги вратите предметите преку снимен пост од прва класа, за да ви помогнеме да го следите и пронајдете местото на вашата парцела и да се покриете за секоја загуба дали треба да се случи.

Враќање ставка:

WIN.MAX нуди 30 -дневна политика за наплата или размена на сите купени предмети, под услов да ги исполнуваат условите утврдени во нашата политика за враќање. Ако враќате ставка со вистинска грешка, прво контактирајте ја канцеларијата со детали за дефектот и побарајте инструкции за да ни ја вратите по наша цена. Ако неисправниот предмет ни се врати без претходно известување, ве известуваме дека не можеме да ви ги вратиме трошоците за поштарина.

Како да вратам ставка?

Белешката за испраќање што ја испративме со вашата нарачка исто така се удвојува како формулар за враќање. На дното на вашата белешка за испраќање ќе видите упатства како да ја вратите вашата ставка, каде да ја испратите и информациите што ни се потребни од вас. С you што треба да направите е да ни кажете зошто ја враќате вашата ставка и што би сакале да направиме следно (размена, рефундирање или друго). За размена, ве молиме наведете ја големината и кодот на производот на ставката што ви е потребна за да ни овозможите да се справиме со вашето барање.

Каде што е можно, ве молиме испратете ни предмети назад користејќи го пакувањето дадено со вашата нарачка.

Кога ќе го добијам повратот или размената?

Кога добиваме вратена ставка, нашиот оддел за враќање прво ќе осигури дека ги исполнува условите утврдени во нашата политика за враќање. Откако ќе се провери ова, ние ќе го обработиме вашето барање како што е наведено во формуларот за враќање што го пополнувавте при испраќање назад вашата ставка. Размените ќе се обработуваат и ќе се испраќаат автоматски во рок од 5 работни дена од приемот на предметот, освен ако нема непредвидени проблеми со вашата вратена ставка, што може да ја вклучи состојбата на стоката, дадени нецелосни информации за враќање или ако предметите што ви се потребни се надвор од акции.

Повратот на пари ќе биде завршен што е можно поскоро, и тие обично се расчистуваат во рок од 7 дена од денот кога ја добивме вашата вратена стока. Повратот на пари исто така се издава според начинот на кој првично сте ги купиле вашите производи и сте ги обработиле само откако ќе ја добиеме вашата стока и ќе се направат соодветните проверки. Затоа, гарантирана временска скала за поврат на средства или размена не може да се одреди.

За откажување/враќање на нарачка, ве молиме контактирајте го нашиот тим за услуги за клиенти овде.