Табела за базени

Поврзани пребарувања:Bristle Dartboard,Електронска табла за пикадо,Сараунд со стрела,Пикадо,Фудбалска маса,Хокеј маса за воздух,на големо
Билијард е забавна, секојдневна игра која најмногу се поврзува со пабови и сали за базени.
Но, дали знаевте дека и билијардот има здравствени придобивки?
Типична 2-часовна сесија од 8 или 9 топки често вклучува околу 100 патувања околу базена маса, а тоа е еднакво на скоро 3/4 милја одење.
Маса за базени игрите исто така ја подобруваат брзината на реакција, ги изоструваат вештините за решавање проблеми и градат вештини за тимска работа.
Сигурно ќе го забавува вашето семејство или гостите со часови.
На кратко, на WIN.MAX базена маса сетот е инвестиција во вашата благосостојба и на вашите најблиски.