Пресвртници

2001

Во 2001 година, Ченг Линг беше основан, започна со работа на спортско-професионално групно претпријатие.

2008

Во 2008 година, воспоставен германски бизнис бренд WINMAX (win.max)

Во мај 2008 година, ја отвори својата прва марка продавница марка WINMAX во Сања, најпрометната летна стока во Хаинан.

2009

Јануари 2009 година стациониран во Германија Фитнес синџир FITNESSSTORE.

2011

Во март 2011 година ќе се отворат 15 малопродажни продавници во Кина Шангај, Хаинан, стоковни куќи Гуангкси во Нанџинг, Источна зграда, Голден Бриџ Интернационал, март 2011 година, WINMAX успешно ја смести водечката продавница Lynx Mall (поранешен Taobao Mall).

Мај 2011 година стациониран во третиот по големина супермаркет во Индија, ПОВЕЕ.

Јуни 2011 година, WINMAX успешно го реши Jingdong Mall.

Август 2011 година стациониран во најголемиот спортски супермаркет на Филипините TOBY.

Септември 2011 година, WINMAX успешно се насели во трговскиот центар Амазон.

Октомври 2011 година стациониран во најголемиот руски супермаркет МАГНИТ.

2012

Во октомври 2012 година, започна брендот за сурфање на Хаваи, BlueHawaiiSurf, заедничка серија за дизајн.

2013

Август 2013 година Австралија влезе во првите три спортски супермаркети SRG.