собрана пикадо

Таблата со пикадо е покриена со набиена обвивка која автоматски се поправа кога стрелата е пробиена, со што се продолжува животниот век на пикадото. Тоа е поскапо одхартиена пикадо, се собираат пикадово Кина снабдување повеќе, квалитетна површина мека, нема пукнатини, дупките не се очигледни. Ова е табла за пикадо со среден опсег. Постојат 12, 15, 17, 18 инчи со различни големини за избор, генерално не како формална табла за натпреварување. Ако сакате да се обидете, можете да изберете WIN. МАКСКина се собираат пикадо одбор, обезбедуваме секаков вид пикадо и игри маси на големо. На пример:фудбалска маса, маса за билијард, хокеј маса, електронска пикадо и пикадо со влакна. Цената е многу евтина.