Електронска табла

Во споредба со тврдите пикадо, електронските пикадо може да постигнат автоматско броење, бодување и прикажување на резултатите. ПОБЕДИ.MAXелектронска табла за пикадо на големо вклучува некои вградени игри со пикадо. Покрај традиционалните игри со високи резултати и игрите 01, постојат едноставни игри за учење дизајнирани за почетници за да им помогнат да ги подобрат своите вештини за пикадо. Во исто време, според карактеристиките на деловното место, дизајнирајте и развијте повеќе забавни и погодни игри со пикадо, како на пример во барови. Покрај тоа,детски електронски пикадосе многу безбедни за децата без страв дека ќе ги повредат со врвот на стрелата. Има и многуКинески домашни електронски пикадо подолу, погледнете!