Сараунд со стрела

Дали некогаш сте практикувале пикадо и случајно фрлиле пикадо на wallид во вашиот дом, предизвикувајќи оштетување на wallидот? Ова ќе предизвика многу непотребни проблеми, како што е да треба да потрошите многу време и пари за да го поправите wallидот. Во тоа време, улогата на опкружувачки стрели се рефлектира. НиеПОБЕДИ. MAX има најдобра фабрика за продажба на пила за големо, и квалитетот на Опкружува Кина со пикадое многу добар. Многу е важно да се изберенајдобра табла за пикадо опкружувачки, имаме EVA материјал и PU материјал за да изберете, цената е исто така многу евтина.