Наежвам Dartboard

Табли со пикадостана еден од најпопуларните спортови во баровите, центрите за забава и домовите низ целиот свет.Бидејќи не треба да купувате многу опрема, можете да ја играте во удобноста на вашиот дом.Постојат многу видови на пикадо за да изберете од овие денови, но ништо не може да се користипикадо со влакназа професионално искуство.Даската за пикадо со влакна користи свински врат и грб со грива долга повеќе од 5 см.Цврст и еластичен, не деформиран, отпорен на влага, не погоден од топлина и студ.Изработена е даска за пикадо, со одличен квалитет и автоматски ќе зарасне кога ќе се вметне, совршена за професионална пракса.И сочеличен врв пикадо, однесете ја вашата пракса на следното ниво.ПОБЕДИ.MAXе професионален производител на спортски стоки и табли за пикадо во Кина.Многу е важно да ја изберете вистинската табла за пикадо за вас и квалитетна.Ајде, пробајте ги овие табли за пикадо со високо ниво на изглед.