Хокеј маса за воздух

Поврзани пребарувања:Bristle Dartboard,Електронска табла за пикадо,Сараунд со стрела,Пикадо,Фудбалска маса,Табела за базени,на големо
Играј реално хокеј со погон на воздух со овој компактен и достапен модел од WIN.MAX Спорт.
На хокеј маса за воздухголемината е идеална за мали простории за живеење како што се апартмани, студентски соби, подруми, гаражи. И додека ќе ја наполни вашата куќа со забава, нема да ја натрупа вашата соба за игри.
Зошто да не го имаат хокеј маса за воздухигра во спалната на вашата ќерка или син? Оваа игра е исто така пренослива ако поседувате мини-комбе или земате камион.
Замислете ги забавните игри што можете да ги играте на семеен пикник, средба, роденден, прослава, па дури и добра забава со фудбал или хокеј на вратата. Можностите се бесконечни со оваа класична забавахокеј маса за воздух игра.