За Нас

НАШАТА

КОМПАНИЈА

Како најголем снабдувач на Кина во дартборди и маси за игри, ние се посветуваме на обезбедување едношалтерско решение за сите ваши потреби за билијард и игри.

Нашата приказна

WIN.MAX означува „Сите за спортот“ и секогаш се обидува да иновира, имајќи широка палета на производи што опфаќа различни категории спортови и игри.

Како најголем снабдувач на Кина во дартборди и маси за игри, ние се посветуваме на обезбедување едношалтерско решение за сите ваши потреби за билијард и игри. Ние носиме најширок спектар маси за базени, маси за фосбол, маси за тенис на маса, хокеј маси, табли за пикадо, електронски табли, додатоци за пикадо и повеќе во Кина. Ние се грижиме за деца, како и возрасни.

Ние не поставивме само индустриски стандарди за квалитет, туку и модерен дизајн. Исто така, постојано го прошируваме нашето портфолио на производи за да ги задоволиме зголемените барања од нашите клиенти.

WIN.MAX Sports ги продава своите производи директно на потрошувачите преку продавници за брендови, продажни места во фабриките и е-трговија и преку трговски клиенти во синџири за спортска опрема, специјализирани трговци, масовни трговци, фитнес клубови и дистрибутери. Во декември 2020 година, сопствената продажна организација WIN.MAX Sports опфати 20 земји.

Фабричка големина 5.000-10.000 квадратни метри
Фабрика земја/регион Кат 2, зграда бр. 6, број 49, втор пат во ongонгкаи, град Хуижоу, провинција Гуангдонг, Кина
Година основана 2013
Бизнис тип Производител, трговска компанија
Број на линии за производство 3
Договорно производство Понудена OEM услуга
Годишна излезна вредност 5 милиони американски долари - 10 милиони американски долари
Капацитет за истражување и развој Во компанијата има/има помалку од 5 лица инженер за истражување и развој.

Нашиот тим

winmax team

Нашиот тим се состои од персонал со искуство во овој пазар, во слична дејност во последните 10 години. Нашиот тим продавачи има знаење од прва рака за пазарот и одржува одлични односи со клиентите.

Ние сме во мисија да им помогнеме на дистрибутерите да ги унапредат своите бизниси и да добијат конкурентна предност со поддршката на нашите производи.

Ние сме компанија за спортски производи. Ние сме WIN.MAX.

WINMAX е бренд фокусиран на обезбедување целосен опсег на висококвалитетни спортски стоки за одмор за светот.