• win max exhibition
  • win max office
  • win max team1
  • win max warehouse

WIN.MAX • Сите за спорт

Како најголем снабдувач на Кина во таблети со таблети и игри маси, ние се посветуваме на обезбедување едношалтерско решение за сите ваши потреби за билјард и игри. Ние носиме најширок спектар намаси за базен, масички за магла, маси за тенис на маса,хокеј маси, табли за пикадо,електронски пикадо-табли, додатоци за пикадои повеќе во Кина. Ние се грижиме за деца, како и за возрасни.

ПОЧНЕТЕ ПРОИЗВОД

Игри со стрела со врвен квалитет и игри на маса без MOQ при брза достава во рок од 2 недели! Барате нема мон? Дојдовте на вистинското место. Оваа страница е ваш едношалтерски извор на ниски моќен број на игри со стрела и игри на маса. Ние веруваме дека нудиме прилагодено решение за услуги прилагодено на индивидуалните потреби и очекувања на нашите клиенти, притоа обезбедувајќи вредност за парите. Ако имате потешкотија да пронајдете вистински добавувач / производител, објавете ги вашите Водачки за купување БЕСПЛАТНО сега!

Центар за вести

Мора да има нешто што сакате да го знаете, ајде влезете!

Why darts is so popular | WIN.MAX

Зошто пикадо е толку популарно | WIN.MAX

Во денешно време, пикадо е зголемена видливост во сите нивоа на општеството и сите возрасти. Зошто пикадо е толку популарен? Пикадо е популарен затоа што е забавен. Пикадо може да игра секој, лесен е за поставување, едноставен за учење, има ниска цена за влез и е забавен за гледање, сите ...
How to level a foosball table | WIN.MAX

Како да се израмни фузбол маса | WIN.MAX

  Во споредба со поскапата маса за фусбол, можеби немате проблеми со навалување или нерамни маси. Но, генерално, масите што ги играат тинејџери не се премногу скапи, дури и ако квалитетот е подобар, тие исто така ќе бидат наклонети под фрлањето на децата. Ако ти...
5 Routines to Practice Darts at Home | WIN.MAX

5 рутини за вежбање пикадо дома | WI ...

Кога некое лице навистина сака некој спорт, тој дефинитивно ќе сака да биде кул додека игра. И јас цврсто верувам дека ова бара да имате извонредни вештини. За мене, играњето пикадо е дефинитивно одлична работа. Особено кога ќе добиете висок резултат, тој вид на радост е прилично ...
How to make a dartboard cabinet for an electronic dartboard | WIN.MAX

Како да направите табла за пила за ел ...

Ниту една семејна соба не е комплетна без пикадо. Кога имате електронска пикадо, соодветната грижа ќе ја задржи со вас подолго. Најдобрата заштита е да му дадете безбеден дом-А табла за табли. Во ова време, можеби ќе прашате што да направам за да направам прекрасен дом на мојата табла. Нека WIN.MAX, а ...
How to clean a foosball table | WIN.MAX

Како да се исчисти фузбол маса | WIN.MAX

Фозбол масите станаа толку популарни во денешно време поради нивната лесна достапност и пристапни цени. Кога уживаме во пријатното време што ни го донесе трпезата, чистењето на табелата е исто така потребно. Исто така, закажаното време на чистење ќе резултира со подобра ...