Tonggak sejarah

2001

Ing taun 2001, Cheng Ling didegake, diwiwiti saka operasi ing perusahaan klompok profesional adhedhasar olahraga.

2008

Ing taun 2008, bisnis Jerman Nggawe merek WINMAX (win.max)

Ing taun 2008 Mei, mbukak merek toko utama WINMAX ing Sanya, Hainan minangka barang dagangan musim panas sing rame.

2009

Januari 2009 dipanggonke ing Jerman Fitness chain FITNESSSTORE.

2011

Maret 2011 kanggo mbukak 15 toko ritel sing sumebar ing China Shanghai, Hainan, department store Guangxi ing Nanjing, East Building, Golden Bridge International, Maret 2011, WINMAX sukses ngrampungake toko unggulan Lynx Mall (sadurunge Taobao Mall).

Mei 2011 diparkir ing supermarket nomer telu paling gedhe ing India.

Juni 2011, WINMAX sukses ngrampungake Jingdong Mall.

Agustus 2011 mapan ing supermarket olahraga paling gedhe TOBY ing Filipina.

September 2011, WINMAX sukses manggon ing Amazon Mall.

Oktober 2011 mapan ing supermarket paling gedhe ing MAGNIT.

2012

Ing Oktober 2012, lan seri desain gabungan BlueHawaiiSurf Hawaii diluncurake.

2013

Agustus 2013 Australia mlebu ing telung supermarket olahraga paling gedhe SRG.