Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Minangka pemasok paling gedhe ing China ing dartboard lan tabel game, kita nyedhiyakake solusi mandeg kanggo kabeh biliar lan kabutuhan game.

Crita kita

WIN.MAX tegese 'Kabeh kanggo Olahraga' lan usaha kanggo inovasi, duwe macem-macem produk sing kalebu macem-macem kategori olahraga lan game.

Minangka pemasok paling gedhe ing China ing dartboard lan tabel game, kita nyedhiyakake solusi mandeg kanggo kabeh biliar lan kabutuhan game. Kita nggawa macem-macem meja kolam renang, tabel foosball, meja tenis meja, tabel hoki, papan panah, papan panah elektronik, aksesoris panah lan liya-liyane ing China. Kita nyedhiyakake anak uga wong diwasa.

Kita ora mung nemtokake standar industri kanggo kualitas nanging uga desain modern. Kita uga terus ngembangake portofolio produk kanggo memenuhi panjaluk klien.

WIN.MAX Sports adol produke langsung menyang konsumen liwat toko merek, toko pabrik, lan e-commerce lan liwat pelanggan dagang ing rantai barang olahraga, pengecer khusus, pedagang massal, klub kebugaran lan distributor. Ing Desember 2020, organisasi penjualan WIN.MAX Sports kalebu 20 negara.

Ukuran Pabrik 5.000-10.000 meter persegi
Negara / Wilayah Pabrik Lantai 2, Bangunan No. 6, No. 49, Zhongkai 2nd Road, Kota Huizhou, Provinsi Guangdong, China
Taun Madeg 2013
Jinis Bisnis Pabrikan, Perusahaan Perdagangan
Nomer Garis Produksi 3
Pabrik Kontrak Layanan OEM Ditampa
Nilai Output Tahunan US $ 5 Yuta - US $ 10 Yuta
Kapasitas R&D Ana / kurang saka 5 Insinyur R&D Wong ing perusahaan kasebut.

Tim kita

winmax team

Tim kita kalebu personel sing wis pengalaman ing pasar iki, ing garis bisnis sing padha sajrone 10 taun kepungkur. Tim penjualan wong duwe pengetahuan babagan pasar lan njaga hubungan sing apik karo para pelanggan.

Kita duwe misi kanggo mbantu distributor ningkatake usahane lan entuk kauntungan kompetitif kanthi dhukungan produk.

We are the Sporting goods Company. We are WIN.MAX.

WINMAX minangka fokus merek kanggo nyedhiyakake Barang-barang Olahraga Kenyamanan Kualitas Tinggi kanggo kabeh jagad.